Wafelverkoop organiseren - wafels kopen en verkopen

Een deur aan deur wafelverkoop levert snel een grote opbrengst voor uw clubkas, school of vereniging. U koopt uw producten voor een winstactie of een benefiet bij Wafelland. Wafelland is de groothandel van België & Nederland waar u als vereniging, club of liefdadigheidsinstelling lekkernijen kunt inkopen voor een wafelverkoop. Wafelland verkoopt niet alleen heerlijke ambachtelijke wafels, maar ook andere heerlijke producten die u deur aan deur kunt verkopen.  Denk maar aan onze authentieke Limburgse vlaaien.


Een wafelverkoop organiseren is altijd een succes

‘Zoet doet het altijd goed’ is het motto van Wafelland. Voor een wafelverkoop voor uw vereniging, sportclub of school kunt u de lekkernijen tegen heel scherpe prijzen inkopen bij Wafelland. Wafelland verkoopt vanille en chocoladewafels, truffels, gebak, vlaaien en pannenkoeken. Bij Wafelland kan je wafels kopen tegen de beste prijs, maar we hebben ook nog andere lekkernijen voor uw wafelverkoop. Krijgt u van een andere aanbieder een aanbod tegen een lagere prijs? Laat het ons weten,  mail ons het bewijs en wij passen onze prijs aan. Zo haalt u de meeste winst uit uw wafelverkoop!


Kies voor de lekkernijen van Wafelland

Gaat u een wafelverkoop organiseren voor uw actie? Kies dan voor de lekkernijen van Wafelland en uw wafelverkoop wordt gagarandeerd een succes! Wilt u meer weten over ons of over ons zeer uitgebreide assortiment? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 03/500.87.99.