Wafelverkoop

Wafelverkoop

Wafelland is dé partner voor u

Huis aan huis wafelverkoop levert veel extra opbrengst op voor uw clubkas, school of vereniging. U koopt alle producten voor een winstactie of een benefiet bij Wafelland. Wafelland is de groothandel van België waar u als vereniging, club of liefdadigheidsinstelling lekkernijen kunt inkopen voor een wafelverkoop. Wafelland verkoopt niet alleen heerlijke ambachtelijke wafels, maar ook andere heerlijke producten die u huis aan huis kunt verkopen.

Wafelverkoop: zoet doet het altijd goed

‘Zoet doet het altijd goed’ is het motto van Wafelland. Voor een wafelverkoop voor uw vereniging, sportclub of school kunt u de lekkernijen tegen scherpe prijzen inkopen bij Wafelland. Wafelland verkoopt vanille en chocoladewafels, truffels, gebak, vlaaien en pannenkoeken. Bij Wafelland kan je wafels kopen tegen de beste prijs, maar we hebben ook nog andere lekkernijen voor uw wafelverkoop. Krijgt u van een andere aanbieder een aanbod tegen een lagere prijs? Laat het ons weten en mail ons het bewijs en wij passen onze prijs aan. Zo haalt u de meeste winst uit uw wafelverkoop!

Kies voor de lekkernijen van Wafelland

Gaat u een winstactie houden en kiest u voor deur aan deur wafelverkoop organiseren ? Kies dan voor de lekkernijen van Wafelland en de wafelverkoop wordt een groot succes! Wilt u meer weten over ons of over ons zeer uitgebreide assortiment? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 03/500.87.99.