wafeltjes

Wafeltjes verkopen om je vereniging, club of school te steunen?

Wafelland is dé partner voor u

Wafeltjes

Alle scholen, verenigingen of clubs kunnen met de hulp van Wafelland een succesvolle wafeltjes verkoop organiseren. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Daarbij garanderen wij u verse producten en een stipte levering. Het voordeel is dat u twee dagen voor een levering nog bij ons kan bijbestellen. Wij halen de bestelling namelijk pas een dag van tevoren op bij de bakker. In de uitvoering van ons werk komen we tegemoet aan de wensen die klanten koesteren. Op deze manier zijn zij in staat om een optimale winst uit hun actie te behalen.

Succesvolle wafeltjes verkoop met de hulp van Wafelland

Dankzij een wafeltjes verkoop wordt de kas van een school, vereniging of club rijkelijk aangevuld. Bij een dergelijke verkoop weet u vooraf precies waar u aan toe bent. U behaalt een aanzienlijke winstmarge zonder dat u daar al te veel moeite voor hoeft te doen. Zowel de wafeltjes als de uiteenlopende gebakjes zijn van optimale kwaliteit en zijn verpakt in handige dozen. Met een wafeltjes verkoop laat u de mensen uit uw omgeving van onze lekkernijen meegenieten.

Meer informatie?

Bent u van plan om een wafeltjes verkoop te gaan organiseren? Schakel dan de hulp in van een specialist als Wafelland! Voor meer informatie over de verkoop van wafeltjes kunt u via 03/500.87.99 telefonisch contact opnemen met onze enthousiaste medewerkers.