Wafelslag

Wafelslag

Wafelland is dé partner voor u

Een wafelslag kan extra opbrengst opleveren voor uw sportvereniging of club. Wafels en meer voor een wafelslag koopt u in bij Wafelland! Bij Wafelland koopt u originele wafels die u deur aan deur kunt verkopen. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende producten en een service op maat. Wij leveren de lekkernijen die u bestelt in korte tijd bij u af.

Bestel lekkernijen voor een wafelslag bij de specialist

De verpakking van onze wafels is vernieuwd, maar de smaak van de wafels is nog hetzelfde. Onze wafels zijn artisanaal vervaardigd volgens een ouderwets recept. Met de producten van Wafelland wordt uw wafelslag zeker een succes! Bij Wafelland kunt u voor uw wafelslag niet alleen vanille en chocoladewafels, inkopen, maar ook truffels, gebak, vlaaien en pannenkoeken. Omdat Wafelland de goedkoopste aanbieder wil zijn, mag u het ons laten weten als u een goedkoper aanbod krijgt. Als u ons het bewijs mailt, passen wij de prijzen van onze lekkernijen aan.

Vragen over de mogelijkheden?

Gaat u een wafelslag houden? Koop dan de producten in bij Wafelland, de goedkoopste van België. Hebt u vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer. U kunt ons bereiken via 03/500.87.99.