Wafelslag organiseren voor sportclub, vereniging of school

Door een wafelslag te organiseren kan je makkelijk extra inkomsten halen voor uw sportvereniging of club. Wafels en meer voor een wafelslag koopt u bij Wafelland! Bij Wafelland koopt u vers gebakken wafels die u deur aan deur kunt verkopen. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende producten en een top service. Wij leveren de lekkernijen die u bestelt in korte tijd bij u af.


Bestel lekkernijen voor een wafelslag bij de specialist

De verpakking van onze wafels is vernieuwd en mileuvriendelijk, maar de smaak van de wafels is nog steeds dezelfde. Onze wafels zijn ambachtelijk vervaardigd volgens een ouderwets recept. Met de producten van Wafelland wordt uw wafelslag gagarandeerd een succes! Bij Wafelland kunt u voor uw wafelslag niet alleen vanille en chocoladewafels, inkopen, maar ook chocoladetruffels, gebak, vlaaien en pannenkoeken. Omdat Wafelland de goedkoopste aanbieder wil zijn, mag u het ons laten weten wanneer u een goedkoper aanbod krijgt. Als u ons het bewijs mailt, passen wij de prijzen van onze lekkernijen aan.


Vragen over de mogelijkheden?

Gaat u een wafelslag houden? Koop dan de producten in bij Wafelland, de goedkoopste van Belgiƫ. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer. U kunt ons bereiken via 03/500.87.99.