Wafels in Oost-Vlaanderen?

U zoekt wafeltjes in de regio Oost-Vlaanderen?

Wafelland is uw partner!

De lekkerste ambachtelijke wafels komen uit Oost-Vlaanderen. De wafel is dé delicatesse van België. Deze heerlijke lekkernij wordt volop gegeten. Als u geld wilt inzamelen, is het dan ook zeker een uitstekend idee om een wafelverkoop te organiseren. U koopt de wafels bij Wafelland en verkoopt ze vervolgens voor een goede prijs aan iedereen die ze wil hebben.

De lekkerste wafels in omgeving Oost-Vlaanderen

Wij zijn gevestigd in Boom, nabij Antwerpen, en bieden u heerlijke wafels. Deze verkopen wij in onze webshop. Onze wafels worden op ambachtelijke wijze bereid. Wij verkopen ze in eenvoudige en milieuvriendelijke dozen omdat we u zo een nog lagere prijs kunnen bieden. Ons aanbod wafels is zeer divers. Zo kunt u kiezen voor:

U kunt de wafels bestellen in onze webshop. Wij kunnen al dit lekkers bij uw organisatie, school of vereniging komen leveren. U kunt onze lekkere wafels ook zelf komen afhalen bij ons in Boom, nabij Antwerpen. Afhalen is mogelijk op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Als u een afspraak maakt, kan dit ook op andere uren. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 03/500.87.99. Ook kunt u bellen om meer informatie te krijgen over de verschillende producten die wij leveren, de prijzen ervan en de leveringsvoorwaarden.Bekijk al onze producten »

Vraag meer informatie