Wafels in Antwerpen?

U zoekt wafeltjes in de regio Antwerpen?

Wafelland is uw partner!

De lekkerste ambachtelijke wafels komen uit Antwerpen. De wafel is dé delicatesse van België. Deze heerlijke lekkernij wordt volop gegeten. Als u geld wilt inzamelen, is het dan ook zeker een uitstekend idee om een wafelverkoop te organiseren. U koopt de wafels bij Wafelland en verkoopt ze vervolgens voor een goede prijs aan iedereen die ze wil hebben.

De lekkerste wafels in omgeving Antwerpen

Wij zijn gevestigd in Boom, nabij Antwerpen, en bieden u heerlijke wafels. Deze verkopen wij in onze webshop. Onze wafels worden op ambachtelijke wijze bereid. Wij verkopen ze in eenvoudige en milieuvriendelijke dozen omdat we u zo een nog lagere prijs kunnen bieden. Ons aanbod wafels is zeer divers. Zo kunt u kiezen voor:

U kunt de wafels bestellen in onze webshop. Wij kunnen al dit lekkers bij uw organisatie, school of vereniging komen leveren. U kunt onze lekkere wafels ook zelf komen afhalen bij ons in Boom, nabij Antwerpen. Afhalen is mogelijk op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Als u een afspraak maakt, kan dit ook op andere uren. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 03/500.87.99. Ook kunt u bellen om meer informatie te krijgen over de verschillende producten die wij leveren, de prijzen ervan en de leveringsvoorwaarden.Bekijk al onze producten »

Vraag meer informatie