Wafels met chocolade voor de echte liefhebber

Wat is er nu lekkerder dan wafels met chocolade? Zeker voor liefhebbers van chocola is deze Vlaamse lekkernij niet te weerstaan. U kan ze kopen bij Wafelland. De naam zegt het eigenlijk al, Belgie is het land van de wafels. Wij verkopen heerlijke wafels, dit tegen de voordeligste prijzen. Onze wafels kunnen vervolgens weer worden doorverkocht door u om bijvoorbeeld geld in te zamelen voor een goed doel. Tot onze klantenkring behoren dan ook veel scholen, sportclubs, verenigingen en liefdadigheidsinstellingen.


Wafels met chocolade van Wafelland - onweerstaanbaar lekker

Wafels zijn al heerlijk maar met chocola worden ze nog lekkerder. Onze chocoladewafels zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen:

  • Chocoladewafels Wafelland (700g)
  • Chocoladewafels 20 x 1 verpakt (700g)
  • Chocoladewafels Big size pack (5x75g)
  • Chocoladewafels Big size box (10x75g)

U koopt ze in onze handige webshop, waar u ook ander lekkers vindt zoals truffels, gebak, vlaaien ...


Wilt u ze laten bezorgen of zelf afhalen? De keuze is aan u!

Er is een minimumafname van 50 dozen vereist. Wanneer u wil, kunt u er ook voor kiezen om uw wafels met chocolade zelf op te komen halen. Zo geniet u van een mooie extra korting. Afhalen kan op alle weekdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Als deze tijden niet goed uitkomen voor u, kunt u ook een afspraak maken voor een ander tijdstip. Bel daarvoor naar 03/500.87.99.