Wafels bestellen bij een groothandel

Bij een groothandel als Wafelland kan u makkelijk een groot aantal wafels bestellen van top kwaliteit. Met onze hulp doen verenigingen, scholen, sportclubs en instellingen een investering in de geldkas. Wij kunnen hen namelijk helpen aan onder meer wafels, chocoladetruffels, gebak en zoveel meer lekkernijen. Wij letten nauwkeurig op de vraag die er bestaat vanuit de markt. Op deze manier kunnen we perfect aan uw wensen voldoen. Bij ons bent u verzekerd van stipte levertijden en een optimale service.


Wafels online bestellen bij een specialist als Wafelland

Wanneer u besluit wafels te bestellen bij Wafelland voor uw geldinzamelingsactie neemt u uzelf een grote hoeveelheid werk uit handen. De lekkernijen worden door ons een dag voor aflevering bij onze bakker opgehaald. Dit betekent dat u twee dagen voor aflevering nog bijbestellingen aan ons door kunt geven. Zowel de voorverkoop van wafels bij een inzamelingsactie als een huis-aan-huis systeem leveren uitstekende resultaten op voor verenigingen. Met de keuze om wafels te bestellen komt u tegemoet aan de voorkeuren van veel mensen. De lekkernijen worden echt gesmaakt waardoor de inzamelingsactie een groot succes wordt en u dit elk jaar zonder probleem kan herhalen.


Wenst u meer informatie?

In de handige webshop van Wafelland kan u wafels eenvoudig en overzichtelijk bestellen. Voor meer informatie over onze wafels en andere lekkernijen neemt u contact op met onze medewerkers: 03/500.87.99.