Vlaaien verkoop organiseren met onze hulp

Voor uw vlaaien verkoop neemt u contact op met Wafelland. Wafelland is de ambachtelijke bakkerij voor de enige echte Limburgse vlaaien. Bekijk vandaag nog wat onze overheerlijke producten, aantrekkelijke tarieven en snelle levering voor u kunnen betekenen. Bij ons bent u verzekerd van de laagste aankoopprijs. Dat is de service van een specialist in de verkoop van Limburgse vlaaien.


Wafelland: online vlaaien verkoop

Wafelland is uw partner in vlaaien verkoop. Wij verkopen ambachtelijke Limburgse kriekenvlaaien, abrikozenvlaaien, rijstvlaaien en nog veel meer. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan overheerlijke Limburgse vlaaien voor scholen, sportclubs of verenigingen maar ook voor ondernemers. Geeft u dus een groot evenement, feest of benefiet. Onze vlaaien zijn altijd een succes. Als u bij Wafelland vlaaien bestelt, geniet u van vlaaien volgens een oud Limburgs recept. U heeft keuze uit een zeer ruim assortiment. U kunt bij Wafelland niet alleen terecht voor vlaaien verkoop, maar wij bieden u ook ander gebak, wafels, truffels, speculaas, marsepein, pannenkoeken, vlaaien en samengestelde dozen.


Heeft u vragen? Neem contact op!

Wafelland is de specialist in Limburgse vlaaien verkoop. Heeft u vragen over onze ambachtelijke werkwijze, authentieke recepten of snelle levering? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 03/500.87.99. Wij helpen u heel graag verder.