Chocolade truffels - organiseer een truffelverkoop

Belgische chocolade truffels

Wafelland is een groothandel in chocoladetruffels die verenigingen en instellingen helpt hun clubkas aardig bij te spekken. Bij ons kunt u namelijk een bestelling plaatsen in onder meer wafels en truffels. Deze kunt u vervolgens verkopen tijdens Chocoladetruffels vanilleeen geldinzamelingsactie die met onze hulp een groot succes wordt. In de uitvoering van ons werk streven we ernaar de wensen die klanten koesteren af te stemmen op de mogelijkheden die wij kunnen bieden.


Belgische chocolade truffels verkopen voor het goede doel

U bent ervan verzekerd dat u heel wat geld gaat inzamelen als u onze heerlijke Belgische chocolade truffels verkoopt. Deze truffels zijn echt onweerstaanbaar lekker zodat iedereen ze zal willen kopen. Onze truffels zijn geheel met de hand gemaakt van kwalitatieve Callebaut chocolade.  Onze truffels behoren niet alleen tot de top van Belgie maar ook van de wereld! Dat geldt ook voor al onze overige chocoladeproducten. U kunt ze bestellen in onze webshop. Hiervoor dient u zich eerst aan te melden.


Groothandel Wafelland: chocoladetruffels en andere lekkernijen

Een groot aantal scholen, sportclubs en jeugdbewegingen heeft inmiddels de hulp van Wafelland ingeschakeld voor de verkoop van chocoladetruffels. Zij hebben met onze hulp een investering gedaan in bijvoorbeeld een nieuwe uitrusting of renovatie. Met een truffelverkoop weet u vooraf precies hoeveel winst er gemaakt gaat Belgische chocolade truffels met Callabaut chocoladeworden. Het voordeel is dat u winst behaalt zonder dat u daar al te veel inspanning voor hoeft te leveren. De lekkernijen worden bij u geleverd in handige verpakkingen zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft. Als groothandel in chocoladetruffels kunnen wij u voorzien van een optimale service waarmee u uitstekend bent geholpen.


Organiseer uw truffelverkoop met Wafelland

Wafelland is uw partner voor een truffelverkoop. Van Belgische chocolade truffels tot zeevruchten truffels. Onze truffels zijn van 100% Belgische makelij, van de hoogste kwaliteit callebaut chocolade en bovendien overheerlijk. Enkele voordelen van onze luxe truffels zijn:

  • Gemaakt van 100% Belgische makelij
  • Een zeer uitgebreid truffelassortiment
  • Voor zowel scholen, vereningen, sportclubs als ondernemers
  • Geschikt voor elke gelegenheid

Naast onze truffelverkoop, kunt u ook bij ons terecht voor het online bestellen van gebak, vlaaien, wafels, pannenkoeken, vlaaien, speculaas, marsepein en samengestelde dozen.


Chocolade truffels gemengdTruffels kopen bij Wafelland -  dat zijn snelle levertijden en de beste kwaliteit

Wanneer u besluit bij ons truffels te kopen, bent u verzekerd van snelle levertijden en de beste kwaliteit. De chocoladetruffels worden gemaakt van honderd procent cacaoboter. Tot twee dagen voor de aflevering kunt u nog bijbestellen. Wij bieden u een zeer aantrekkelijke prijs, zodat u een ware investering kan doen in de vereniging. Wanneer u chocoladetruffels besluit te kopen bij Wafelland weet u vooraf precies hoeveel winst u gaat maken. Wij kunnen u voorzien van weldoordacht advies en een uitstekende service. Voor meer informatie over een truffel actie of andere lekkernijen, neemt u telefonisch contact op met onze enthousiaste medewerkers: 03/500.87.99.