Truffel verkoop

Truffelverkoop

Wafelland is dé partner voor u

Ook voor truffelverkoop is Wafelland uw partner, wij zijn de ambachtelijke bakker van Nederland én België. Bekijk vandaag nog wat onze diensten, overheerlijke producten en snelle levering voor u kunnen betekenen. Wij zijn uw vriendelijke bakker voor grote offertes. Het motto van Wafelland is ‘zoet doet het altijd goed’. Wij zijn studenten, scholen, sportclubs, verenigingen, jeugdbewegingen, liefdadigheidsinstellingen en vzw’s graag van dienst. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige producten.

Kom voor truffelverkoop naar Wafelland

Wafelland is uw partner in truffelverkoop. Van Belgische chocolade truffels tot zeevruchten truffels. Onze truffels zijn van 100% Belgische makelij, van de hoogste kwaliteit callebautchocolade en bovendien overheerlijk. Enkele voordelen van onze luxe truffels zijn:

  • Gemaakt van 100% Belgische makelij
  • Een zeer uitgebreid truffelassortiment
  • Voor zowel particulieren als ondernemers
  • Geschikt voor elke gelegenheid

  • Naast onze truffelverkoop, kunt u ook bij ons terecht voor het online bestellen van gebak, vlaaien, wafels, pannenkoeken, vlaaien, speculaas, marsepein en samengestelde dozen.

    Meer weten? Neem contact op!

    Wafelland is de truffelspecialist voor klanten in binnen- en buitenland. Hebt u vragen over onze ambachtelijke werkwijze, authentieke recepten of snelle leveringen? Neem telefonisch contact met ons op via 03/500.87.99. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over de truffelverkoop.