Truffel verkoop - Van chocolade truffels tot zeevruchten

Ook voor een truffelverkoop is Wafelland uw partner, wij zijn de ambachtelijke bakker van Nederland en België. Bekijk vandaag nog wat onze overheerlijke producten en snelle levering voor u kunnen betekenen. Wij zijn uw bakker voor grote bestellingen. Het motto van Wafelland is ‘zoet doet het altijd goed’. Wij zijn studenten, scholen, sportclubs, verenigingen, jeugdbewegingen, liefdadigheidsinstellingen en vzw’s graag van dienst. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige truffels.


Organiseer uw truffelverkoop met Wafelland

Wafelland is uw partner voor een truffelverkoop. Van Belgische chocolade truffels tot zeevruchten truffels. Onze truffels zijn van 100% Belgische makelij, van de hoogste kwaliteit callebaut chocolade en bovendien overheerlijk. Enkele voordelen van onze luxe truffels zijn:

  • Gemaakt van 100% Belgische makelij
  • Een zeer uitgebreid truffelassortiment
  • Voor zowel scholen, vereningen, sportclubs als ondernemers
  • Geschikt voor elke gelegenheid

Naast onze truffelverkoop, kunt u ook bij ons terecht voor het online bestellen van gebak, vlaaien, wafels, pannenkoeken, vlaaien, speculaas, marsepein en samengestelde dozen.


Wil je meer weten? Neem contact op!

Wafelland is de truffelspecialist voor klanten binnen en buiten Belgie. Heeft u vragen over onze ambachtelijke werkwijze, authentieke recepten of snelle leveringen? Neem telefonisch contact met ons op via 03/500.87.99. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over de truffelverkoop.