Suikervrije wafels

Suikervrije wafels

Wafelland is dé partner voor u

Wafelland heeft suikervrije wafels in huis waar iedereen van kan genieten. Wij beschikken over een groot aantal mogelijkheden om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van onze klanten. Onze groothandel is de ideale manier om grootschalig wafels, truffels of andere lekkernijen in te kopen. Deze kunt u vervolgens verkopen tijdens een inzamelingsactie. Met een dergelijke actie wordt de geldkas van een vereniging of instelling rijkelijk aangevuld.

Suikervrije wafels van optimale kwaliteit

Met het toevoegen van suikervrije wafels aan ons assortiment bieden we werkelijk voor ieder wat wils. Wanneer u kiest voor een inzamelingsactie en het verkopen van lekkers neemt u uzelf een grote hoeveelheid werk uit handen. De lekkernijen worden door ons in handige verpakkingen bij u afgeleverd. Op deze manier heeft u nergens omkijken meer naar. Wij garanderen u optimale kwaliteit en een uitstekende service. Wij halen de bestelling een dag voor aflevering op bij de bakker. Bij het verkopen van suikervrije wafels komt u tegemoet aan de wensen van een groot aantal sponsors.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze voorwaarden en leveringswijze? Of wilt u meer informatie over het bestellen van suikervrije wafels? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers. Wafelland is bereikbaar via 03/500.87.99.