Suikervrije wafels voor elk wat wils

Wafelland heeft ook suikervrije wafels in huis waar iedereen van kan genieten. Wij beschikken over een groot aantal mogelijkheden om tegemoet te kunnen komen aan de wensen van iedereen. Onze groothandel is de ideale manier om grootschalig wafels, truffels, vlaaien of andere lekkernijen in te kopen. Deze kunt u vervolgens verkopen tijdens een inzamelingsactie met bijvoorbeeld een wafelverkoop. Met een dergelijke actie wordt de geldkas van een vereniging of instelling rijkelijk aangevuld zonder veel inspanning.


Suikervrije wafels van de beste kwaliteit

Met het toevoegen van suikervrije wafels aan ons assortiment bieden we werkelijk voor ieder wat wils. Wanneer u kiest voor een inzamelingsactie en het verkopen van lekkers neemt u uzelf een grote hoeveelheid werk uit handen. De lekkernijen worden door ons in handige en milieuvriendelijke verpakkingen bij u geleverd. Op deze manier heeft u nergens noch omkijken naar. Wij garanderen u de beste kwaliteit en een uitstekende service. Uw bestelling wordt een dag voor levering vers klaar gemaakt. Bij het verkopen van suikervrije wafels komt u tegemoet aan de wensen van een groot aantal kopers.


Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over onze voorwaarden en leveringswijze? Of wilt u meer informatie over het bestellen van suikervrije wafels? Neem dan telefonisch contact op met onze medewerkers. Wafelland is bereikbaar via 03/500.87.99.