Onze samengestelde dozen - The Original

Lekkers maakt iedere winstactie tot een groot succes

Iedereen kent wel van die Amerikaanse films, waarin girl scouts van deur tot deur gaan om koekjes te verkopen. In zulke films halen deze schattige meisjes altijd ontzettend veel geld op voor hun club. Dit cliché bestaat natuurlijk niet zomaar, want geld ophalen voor een goed doel gaat nu eenmaal makkelijker wanneer de sponsoren er iets voor terug krijgen. Ben jij samen met jouw vereniging, club of school van plan om een actie te organiseren voor een goed doel? Dan is het verkopen van koekjes of andere lekkere dingen zeker een aanrader!


Een actie voor het goede doel? Bij ons moet je wezen!

Wafelland heeft een breed aanbod voor allerlei acties. Hierbij kun je denken aan winstacties van bijvoorbeeld scholen en universiteiten, maar ook sportclubs of verenigingen. Ook wanneer je een benefiet organiseert of een ander soort verkoopactie gaat ondernemen om geld in te zamelen voor een goed doel, kun je bij Wafelland terecht. Het motto van Wafelland is 'zoet doet het altijd goed'! Met stroop (en wafels) vang je meer vliegen dan met azijn. Bijna iedereen houdt wel van een beetje snoepen. Daarom doen onze producten het altijd goed bij winstacties. Al onze klanten zijn steeds erg tevreden, nadat ze een verkoopactie met producten van Wafelland deden. Ook de sponsors van de goede doelen gaven aan dat ze zeer tevreden waren met de lekkernijen van Wafelland.


Voor elk wat wils

Bij Wafelland vind je de allerlekkerste wafels. Maar wat als je nou niet kunt kiezen? Of als je graag een beetje keuze wilt bieden? Bij ons hoef je dan gelukkig niet meerdere producten te kopen. Als oplossing voor deze keuzestress heeft Wafelland namelijk een passende oplossing bedacht: de samengestelde dozen van Wafelland. Deze dozen hebben de naam Wafelland Original (gewoon omdat wij dit hebben uitgevonden). In deze dozen vind je een perfecte samenstelling van de allerlekkerste wafeltjes.


Wafelland heeft alleen de beste producten

Samengestelde dozenWafelland is een groothandel die producten verkoopt waarvan het water je in de mond loopt. Zo hebben wij niet alleen de allerlekkerste wafels, maar verkopen wij ook een breed assortiment aan gebakjes en vlaaien. Daarnaast verkopen we ook truffels, speculaas en zelfs pannenkoeken. En natuurlijk onze topuitvinding: de samengestelde dozen.
Ook over onze verpakkingen is nagedacht. Wij werken met eigen verpakkingen uit gerecycleerde materialen. Hierdoor kunnen wij een lagere prijs hanteren en belasten wij het milieu tot het absolute minimum!


Kopers willen graag iets te kiezen hebben

Plan je een verkoop voor het goede doel? Dan trek je met wafels snel de aandacht. Bijna iedereen lust deze overheerlijke lekkernijen wel. Daarnaast is een doos met wafels altijd handig. Gewoon voor in de auto, tegen de lekkere trek. Of misschien wel als cadeautje.
Als je wafels gaat verkopen, is het aan te raden om voldoende keuze te bieden aan je potentiële kopers. Een gevarieerd assortiment maakt de mensen geïnteresseerd. Mensen zullen eerder de tijd nemen om je producten uitgebreid te bestuderen, juist omdat er zoveel keuze is. Er zit voor iedereen wel een lekker wafeltje tussen.


Keuze in keuze

Zelfs wanneer je een samengestelde doos wafels bij ons wilt halen, heb je nog ontzettend veel keus. Wij hebben verschillende samengestelde dozen met wafels in ons assortiment. Wat denk je bijvoorbeeld van een doos vol met suikerwafels? Wij hebben een doos met daarin een ontzettend lekkere mix van gewone suikerwafels en suikerwafels met een laagje lekkere chocolade. Deze doos weegt in totaal 750 gram, genoeg om lekker te delen. Of wat dacht je van een doos met een wat uitgebreidere mix? Immens populair is onze assortiment mix. Hierin tref je in totaal 4 vanillewafeltjes, 4 chocoladewafeltjes, 4 frangipanes en 4 carré confituur. Frangipanes zijn geen wafels, maar overheerlijke gebakjes, net zoals de carré's met confituur.

En zelfs wanneer je niet echt de combinatie vind die je wil aanbieden hebben wij een oplossing.  Je kan bij ons immers zelf een doos tezamen stellen.  We stoppen er gewoon in wat jij wenst.  Contacteer ons en we bekijken tezamen de mogelijkheden.

Loopt het water je al in de mond? Iedereen houdt van snoepen, van de allerkleinsten tot mensen die al heel wat jaartjes meegaan. Kies daarom voor onze samengestelde dozen. Zo haal je veel geld op met je actie en maak je al je sponsors blij!


Een overzicht van al onze samengestelde dozen!