Organiseer je verkoop via ons handig en overzichtelijk verkoopplatform

Heb je op korte termijn geld nodig voor de vereniging waar je actief bent? Wil je eenvoudig wafels of koekjes verkopen voor je vereniging zonder winstoogmerk, school of scout vereniging? Je maakt het jezelf gemakkelijk met het nieuwe verkoopplatform én de bijbehorende app van Wafelland. Deze handige hulpmiddelen stellen je in staat om eenvoudig het complete verkoopproces van je verkoopactie te beheren en bij te houden. Ons platform helpt je bij het organiseren van een succesvolle wafelverkoop voor je club of vereniging. Zo wordt de kas van een club, vereniging of school eenvoudig gevuld zónder dat het je administratief gedoe kost. Wat hebben ons verkoopplatform en de bijbehorende app jou te bieden en hoe werkt het?


Wat is het Wafelland verkoopplatform & app?

De Wafelland AppHet Wafelland verkoopplatform en de app zijn erop gericht om jou en je club, school of vereniging te helpen bij het verkopen van wafels en koekjes. Heb je plannen om koekjes en wafels te verkopen om zo geld in te zamelen voor de club of school waar je actief bent? Dan komt het Wafelland verkoopplatform en de bijbehorende app goed van pas. Het stelt jou in staat om een mooie winst uit je verkoopactie te halen zonder het papierwerk dat je tot nu toe veelal gewend was. Hierdoor genieten mensen in je omgeving van diverse lekkernijen en haal jij op slimme wijze geld binnen voor je actie. De verkoopactiviteiten zijn eenvoudig bij te houden via de app en ons unieke Wafelland verkoopplatform.


Welke mogelijkheden biedt het platform van Wafelland jou?

Wil je dolgraag snel geld inzamelen voor je club, vereniging, school of een goed doel? Dit kan uitstekend met de wafels en koekjes van Wafelland. Met onze hulp start je eenvoudig een actie om bijvoorbeeld een bepaald project te sponsoren of geld in te zamelen voor je kas. Uiteraard vergt dit een flinke organisatie en daarin neem je graag de verantwoordelijkheid op je. Vanzelfsprekend maak je het verkoopproces gemakkelijk voor jou en de mensen die erop uitgaan om de wafels of koekjes te verkopen. Dit doe je daarom met het verkoopplatform en de app van Wafelland. Alles dat nodig is voor een succesvolle verkoop, organiseer je gemakkelijk en snel met behulp van onze hulpmiddelen.


Hoe werkt het?

Het verkoopplatform is uiterst compleet, want het biedt inzage in de verkoopactiviteiten van de verkopers en het laat zien hoeveel geld verkopers nog moeten binnenbrengen. Er zijn een drietal gebruikers mogelijk voor het platform. Wij zetten ze voor je op een rij:

1. Admin: dit is de persoon die alles beheert van de verkoopactie. Als organisator is deze rol jou veelal toebedeeld.
2. Moderator: deze persoon beheert alles van de groep die hem is toegewezen. Dit is bijvoorbeeld een leidinggevende of leraar van een klas.
3. Verkoper: dit zijn de personen die de koekjes en wafels voor de actie verkopen.

Verkopers installeren eenvoudig de app op hun smartphone en elke verkoop wordt gemakkelijk geregistreerd. Ze hoeven niet met contant geld op stap, want via Bancontact is het super gemakkelijk om een bestelling digitaal af te rekenen. Cash geld inzamelen voor je actie is dus niet nodig. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Het voorkomt diefstal, verlies van geld en dus ook flink wat stress.


Waarom je kiest voor het verkoopplatform en de app van Wafelland?

Waarom is het zinvol om het Wafelland verkoopplatform en de bijbehorende app te gebruiken? Wij zetten de voordelen graag voor je op een rij:

- Met ons verkoopplatform beheer je eenvoudig al de verkoopactiviteiten, zowel die van jouzelf als van je medewerkers.
- Zowel het platform als de app nemen je veel administratieve rompslomp uit handen. Je hebt niet langer papieren briefjes nodig om bestellingen aan te nemen en door te voeren.
- Cash geld inzamelen is niet nodig, want via Bancontact zijn betalingen eenvoudig digitaal uit te voeren. Dit maakt de verkoop van wafels en koekjes eenvoudig, overzichtelijk en veilig voor iedereen.
- Dit handige systeem stimuleert en motiveert verkopers om briefjes achterwege te laten en slim te werken met de app. Zo hoef je niet bang te zijn dat verkopers papieren bestellingen kwijtraken.
- Het is zelfs mogelijk om via je Facebook-kanaal je verkoop een flinke boost te geven. Via een unieke link kan een koper een bestelling plaatsen en direct afrekenen.

Een succesvolle wafel- of koekjesverkoop starten voor je club, vereniging of school? Maak het jezelf en je verkopers gemakkelijk door het gebruik van ons verkoopplatform en download direct de app voor je smartphone.

Vraag bij het opzetten van je actie om toegang te krijgen tot ons systeem.

Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de App Store


Wafelland verkoopsplatform