Gesloten tijdens de feestdagen

Gesloten tijdens de feestdagen

De afgelopen weken hebben we weer hard meegewerkt aan de acties van verschillende goede doelen.  De Warmste Week is volop bezig maar de acties zijn ondertussen zo goed als afgelopen.

We willen onze trouwe klanten nogmaals bedanken om steeds op ons te vertrouwen om wafels, truffels, frangipanes, ... en zoveel meer te verkopen voor het goede doel!

Het waren zware dagen (en nachten) om alle bestellingen mooi op tijd te kunnen bezorgen.  Maar het zal het weer waard zijn wanneer we volgende week horen wat voor mooi bedrag er weer is ingezameld voor onder andere De Warmste week.

Om onze batterijen weer op te laden zullen de burelen en het magazijn een weekje gesloten zijn en dit vanaf 24/12 tot en met 02/01.  Uiteraard zijn we wel telefonisch en via e-mail te bereiken.  Indien u toch nog een afhaling of levering wil tijdens deze periode kan u ons hierover contacteren.

Vanaf 03/01 zijn we er weer op de gewone openingsuren en zullen we klaar zijn om van 2019 opnieuw een spetterend jaar te maken.
Begin volgend jaar zullen we ook met een nieuwigheid uitpakken om de administratie van jullie verkoop nog te vereenvoudigen.  Maar meer nieuws daarover volgt zeker begin volgend jaar.

Verder wensen we jullie uiteraard een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!