Nieuws

Op de hoogte blijven?

Lees hier onze laatste nieuwtjes...

Zorg voor extra geld in het laatje!

We zijn weer klaar om je tijdens het komende seizoen bij te staan met de organisatie van uw actie voor uw vereniging, sportclub, school, .... en zoveel meer om extra geld in het laatje te brengen.  Een wafelverkoop is al enige tijd een traditionele manier van Wafelland om geld in te zamelen.  Maar bij Wafelland hebben we ook veel meer andere producten die jullie kunnen verkopen.  Frangipanes, carré confituurtjes, chocoladetruffels, echte Limburgse vlaaien, ..... en nog zoveel meer.

 

Vraag onze prijslijst aan via https://www.wafelland.be/prijslijst en bereken snel hoeveel een verkoop je kan opleveren.

 

Heb je nog vragen of hulp nodig om het juiste product te kiezen dat past bij uw actie of doelgroep neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.
Samen maken we een succes van je actie!

Uitslag tombola

Onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Mr. Mellaerts zijn volgende nummers uit de trekking van onze tombola gekomen.

 

- 1ste plaats: 2376

- 2de plaats: 2632

- 3de plaats: 2805

 

De eerste plaats wint een waardebon van € 500, de 2de en 3de plaats winnen elk een waardebon van € 250.
Winnaars kunnen zich melden via info@wafelland.be

Zomervakantie

In het voorjaar hebben we weer tezamen gewerkt met heel wat liefdadigheidsactie's, steun voor goede doelen of wat extra inkomsten voor de schoolkas.  Om de batterijen weer volledig op te laden nemen we twee weekjes verlof en dit van 16 tot en met 22 juli en van 13 tot en met 19 augustus.  In deze periode zullen er geen afhalingen en leveringen mogelijk zijn.

 

Hou er ook rekening mee dat gedurende de volgende dagen er geen afhalingen mogelijk zijn omwille van Tomorrowland: 26-27-28 en 29 juli.

 

Vanaf 20 augustus loopt weer alles zoals normaal.

 

Onze bakkerij draait overuren

Onze bakkerij blijft overuren draaien. Deze wafeltjes staan weer klaar om over heel het land geleverd te worden ????

 

https://www.wafelland.be/geld-inzamelen-ideeen

Wafels vers van bij onze bakker

Elke week blijft onze verse bakker ambachtelijke wafels maken.  Deze overheerlijke wafels werden deze week weer door ons klaar gemaakt om bij u geleverd te worden, sommige van jullie kwamen ze zelf afhalen.  We wensen iedereen weer veel succes met hun actie voor het goede doel via een wafel verkoop of scholen die geld willen inzamelen.  Onze wafeltjes, truffels, vlaaien, .... en andere lekkernijen hebben al voor vele geslaagde acties gezorgd.

 

Onze samengestelde dozen (Wafelland Original) worden zeer gesmaakt.  Maar het zijn niet enkel wafels die we verkopen.  Ook onze chocolade truffels zijn van de allerbeste kwaliteit.  Onze vlaaien staan bekend om hun Limburgse oorsprong.  En uiteraard is het nu ook weer de tijd van de paaseitjes.

 

Kijk gerust naar alle mogelijkheden op onze website of contacteer ons via e-mail en uw geld inzamel actie wordt ongetwijfeld een succes.

Eindejaarsplanning

De afgelopen weken zijn er weer heel wat hartverwarmende actie's gehouden door onze klanten, allemaal voor zeer mooie en goede doelen. Het kan niet anders dan dat dit een warme kerst wordt :-) We zijn fier om hier aan te kunnen meewerken.

 

We hebben heel hard gewerkt en hebben nu even een beetje nood aan rust. Vanaf 2018 staan we weer voor jullie klaar en hebben we nog één en ander in petto ....

 

Wij zijn gesloten op 25 december, 1 en 2 januari. Tijdens de week tussen kerst en nieuwjaar zijn we niet permanent aanwezig. Indien u langs wil komen kan u best een afspraak maken via info@wafelland.be of 03/500.87.99

 

We wensen jullie alvast prettige feestdagen en een succesvol 2018 toe!

Welkom op onze nieuwe website

De afgelopen maanden werd er achter de schermen druk gewerkt aan deze nieuwe website. We hebben heel wat veranderingen aangebracht.  Niet alleen aan het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud van de site kregen een volledige make-over.

 

Maar al het werk is zeker nog niet gedaan.  De lay-out en bepaalde functies zullen hier en daar nog worden verbeterd.  Hier apprecieren we ook uw hulp, zijn er zaken die beter kunnen of niet goed functioneren dan kan u het ons altijd laten weten.

 

In deze nieuwsrubriek zullen we u regelmatig op de hoogte brengen van nieuwe producten, acties, .... en ander nieuws.  Kom dus regelmatig een bezoekje brengen aan onze website.