De enige echte Limburgse vlaaien vind je bij ons

Bent u op zoek naar heerlijke Limburgse vlaaien die u kunt verkopen om geld in te zamelen voor uw sportclub of een goed doel? Dan bent u aan het juiste adres bij Wafelland. Wij verkopen allerhande lekkers dat vervolgens weer kan worden verkocht om geld in te zamelen voor een goed doel. Wij verkopen dit tegen heel lage prijzen zodat u verzekerd bent van een grote opbrengst als u ze weer doorverkoopt.


Heerlijke Limburgse vlaaien

Limburgse vlaaien worden tegenwoordig overal verkocht. Maar een echte vlaai komt natuurlijk uit Limburg. Dat is het geval bij de vlaaien van Wafelland. U kunt kiezen voor verschillende soorten vlaaien, zoals:

  • rijstvlaai
  • appelvlaai
  • pruimenvlaai
  • abrikozenvlaai
  • kriekenvlaai
  • nougatinevlaai

U kunt ze bestellen in onze handige webshop. Daar kunt u ook andere lekkernijen kopen, zoals wafels, truffels, gebak, pannenkoeken en speculoos.


Limburgse vlaaien aan groothandel prijzen

U betaalt voor onze Limburgse vlaaien altijd groothandelsprijzen. Wij leveren deze niet aan particulieren. Wij verkopen dan ook geen vlaaien onder de 100 stuks in totaliteit. Als u voor een bedrag van meer dan € 500 excl. btw vlaaien bestelt, betaalt u geen transportkosten. Wij komen ze dan geheel gratis bij u leveren. U kunt er overigens ook voor kiezen ze zelf bij ons af te halen zo kan u genieten van nog een extra korting. Wilt u nog meer informatie over de leveringsvoorwaarden? Neem dan snel contact met ons op via 03/500.87.99.