Zoek je een leuke actie om geld in te zamelen?

Bent u op zoek naar leuke acties om geld in te zamelen voor een goed doel? Dan helpt Wafelland u heel graag. Wij maken lekkere ambachtelijke wafels, truffels, vlaaien en andere lekkernijen die u vervolgens kunt verkopen voor het goede doel. Wij bieden ze tegen heel lage prijzen aan, zodat u kan genieten van optimale winst. Zo kunt u een aardig bedrag inzamelen om aan het goede doel te schenken.


Leuke acties om geld in te zamelen: koekjesverkoop met hulp van Wafelland

Wafelland staat bekend om alle lekkernijen die het verkoopt. Elke school, vereniging of sportclub verkopen wel eens wafels of ander lekkers. Bij ons vindt u vlaaien van Limburgse oorsprong, truffels van Oost-Vlaamse Callebautchocolade en wafels van Brabantse topkwaliteit. Dit klinkt al heerlijk en dat is het ook zeker. Als u eerst wilt proeven voor u besluit of u ze wilt verkopen voor uw inzamelingsactie, kunt u een proefpakket bestellen. U kunt een bestelling plaatsen via onze handige webshop. U gaat niet snel andere leuke acties vinden om geld in te zamelen die u zo veel plezier zullen brengen.


Advies over uw inzamelingsactie

Twijfelt u welke lekkernijen u wil verkopen of welke prijs u moet vragen? Wij helpen u graag bij het bedenken van leuke acties om geld in te zamelen en geven u dan ook graag advies. Hiervoor kunt u bellen naar 03/500.87.99.