Groothandel truffels en andere lekkernijen

Wafelland is een groothandel in chocoladetruffels die verenigingen en instellingen helpt hun clubkas aardig bij te spekken. Bij ons kunt u namelijk een bestelling plaatsen in onder meer wafels en truffels. Deze kunt u vervolgens verkopen tijdens een geldinzamelingsactie die met onze hulp een groot succes wordt. In de uitvoering van ons werk streven we ernaar de wensen die klanten koesteren af te stemmen op de mogelijkheden die wij kunnen bieden.


Groothandel Wafelland: chocoladetruffels en andere lekkernijen

Een groot aantal scholen, sportclubs en jeugdbewegingen heeft inmiddels de hulp van Wafelland ingeschakeld voor de verkoop van chocoladetruffels. Zij hebben met onze hulp een investering gedaan in bijvoorbeeld een nieuwe uitrusting of renovatie. Met een truffelactie weet u vooraf precies hoeveel winst er gemaakt gaat worden. Het voordeel is dat u winst behaalt zonder dat u daar al te veel inspanning voor hoeft te leveren. De lekkernijen worden bij u geleverd in handige verpakkingen zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft. Als groothandel in chocoladetruffels kunnen wij u voorzien van een optimale service waarmee u uitstekend bent geholpen.


Gespecialiseerd in chocoladetruffels

Bent u op zoek naar een groothandel die gespecialiseerd is in chocoladetruffels? Dan is Wafelland u graag van dienst. Voor meer informatie over onze lekkernijen bezoekt u de webshop of neemt u via 03/500.87.99 telefonisch contact met ons op.