Groothandel truffels

Groothandel truffels

Wafelland is dé partner voor u

Wafelland is een groothandel in truffels die verenigingen en instellingen helpt hun geldkas aardig bij te spekken. Bij ons kunt u namelijk een bestelling doen in onder meer wafels en truffels. Deze kunt u vervolgens verkopen tijdens een geldinzamelingsactie die met onze hulp een gegarandeerd succes wordt. In de uitvoering van ons werk streven we ernaar de wensen die klanten koesteren af te stemmen op de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Groothandel Wafelland: truffels en andere lekkernijen

Een groot aantal scholen, sportclubs en jeugdbewegingen heeft inmiddels de hulp van onze groothandel in truffels ingeschakeld. Zij hebben met onze hulp een investering gedaan in bijvoorbeeld een nieuwe uitrusting. Met een truffelactie weet u vooraf precies hoeveel winst er gemaakt gaat worden. Het voordeel is dat u winst behaalt zonder dat u daar al te veel inspanning voor hoeft te leveren. De lekkernijen worden afgeleverd in handige verpakkingen zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft. Als groothandel in truffels kunnen wij u voorzien van een optimale service waarmee u uitstekend bent geholpen.

Gespecialiseerd in truffels

Bent u op zoek naar een groothandel die gespecialiseerd is in truffels? Dan is Wafelland u graag van dienst. Voor meer informatie over onze lekkernijen bezoekt u de webshop of neemt u via 03/500.87.99 telefonisch contact met ons op.