Geld inzamelen vereniging

Op zoek naar een manier om je vereniging te steunen?

Wafelland is dé partner voor u

U wilt geld inzamelen met uw vereniging voor het spijzen van de kas? Dit kunt u bijvoorbeeld doen door lekkernijen te verkopen. Maar waar haalt u die vandaan? Die koopt u natuurlijk bij Wafelland! Wij verkopen de heerlijkste producten, zoals wafels, truffels, gebak en vlaaien. Deze verkopen wij tegen de laagste prijzen, zodat u ze vervolgens met winst kunt verkopen en zo geld in kunt zamelen voor het doel naar keuze.

Wilt u geld inzamelen met uw vereniging? Wafelland helpt!

Wie is er nu niet gek op lekkere wafels, truffels, gebak of ander lekkers. Als u onze producten verkoopt, zult u zeker een grote hoeveelheid geld inzamelen met uw vereniging. U kunt onder andere het volgende verkopen:

  • wafels
  • spekken
  • truffels
  • vlaaien
  • gebak

  • Als u niet kunt kiezen, is het ook mogelijk samengestelde dozen te bestellen. Zo kunt u alles bestellen dat u lekker vindt. Al deze producten kunnen worden gekocht in onze webshop. U kunt ze vervolgens laten leveren bij uw vereniging of u kunt ze zelf komen ophalen.

    Proefpakket als voorproevertje

    Twijfelt u nog of u geld wilt inzamelen met uw vereniging door onze lekkere producten te verkopen? Dan kunt u ook eerst een proefpakket bestellen. Deze bevat wafels en gebakjes die steeds per stuk verpakt zijn in flow-pack. Dit wordt gedaan om de smaak tussen de verschillende producten te garanderen. Als u interesse heeft in een dergelijk proefpakket, kunt u contact met ons opnemen via 03/500.87.99.