Geld inzamelen school

Op zoek naar een manier om je school te steunen?

Wafelland is dé partner voor u

Wilt u geld inzamelen met uw school om een goed doel te helpen? Dan helpt Wafelland u heel graag. Wij leveren allerlei lekkernijen die u vervolgens zelf weer kunt verkopen. Deze verkopen wij tegen zeer lage prijzen. Zo maakt u zeker winst en kunt u een aardig bedrag overhouden waarvoor u geld inzamelt met uw school. Op deze manier dragen wij graag ons steentje bij.

Geld inzamelen met uw school door lekkers te verkopen

Iedereen houdt van zoetigheid, zoals wafels, truffels, gebak, vlaaien of pannenkoeken. Daarom zult u er ook zeker in slagen al deze heerlijke lekkernijen snel te verkopen. U kunt deze producten bij ons inkopen voor een lage prijs en ze vervolgens zelf verkopen voor een hogere prijs. Zo wordt geld inzamelen met uw school voor een goed doel gemakkelijker dan ooit. U kunt al onze producten eenvoudig bestellen via onze handige webshop. Wij kunnen ze bij u afleveren, maar u kunt er ook voor kiezen om ze zelf bij ons op te halen.

Onze specialiteit

Onze heerlijke wafels zijn zonder twijfel onze specialiteit. De vanille- en chocoladewafels zijn bij iedereen bekend. U kunt ze kopen in verschillende verpakkingen, variërend van verpakkingen van 350g tot 700g. Onze wafels worden ingepakt in dozen van ons eigen karton. Zo besparen wij flink op de verpakking en kunnen wij u nog lagere prijzen bieden. Wacht niet langer en verkoop onze wafels om een grote hoeveelheid geld te kunnen inzamelen met uw school. Wilt u meer informatie over onze verschillende producten? Bel dan naar 03/500.87.99.