" /> Geld inzamelen ideeën, truffel of wafelverkoop | Wafelland

Geld inzamelen ideeën, truffel of wafelverkoop

Wilt u graag geld inzamelen voor een goed doel of uw vereniging, maar heeft u nog geen ideeën? Dan helpt Wafelland u graag. Wij bieden u de mogelijkheid om op een leuke manier geld in te zamelen. Wij maken namelijk heerlijke lekkernijen die u voor de laagste prijs kunt aankopen en vervolgens voor een hogere prijs kunt verkopen. Al het geld dat u op deze manier ophaalt kan u gebruiken voor de eigen clubkas of schenken aan een goed doel.


Geld inzamelen: leuke ideeën van Wafelland

Wij helpen u graag een handje bij het inzamelen van geld voor een goed doel, bijvoorbeeld door samen met u enkele leuke ideeën te bedenken. Denk bijvoorbeeld eens aan de verkoop van onze heerlijke wafels. U kunt kiezen voor chocoladewafels en vanillewafels. Uiteraard kunt u ook kiezen voor dozen met gemengde soorten. Daarnaast kunt u ook de volgende producten kopen:

  • gebak
  • vlaaien
  • truffels
  • spekken
  • pannenkoeken
  • samengestelde dozen met verschillende lekkernijen

Al deze producten kunt u voor de voordeligste prijzen bij ons kopen in onze handige webshop. Zo is het mogelijk om flink wat geld in te zamelen door ze uiteindelijk weer door te verkopen voor aantrekkelijke prijzen. Een prijslijst voor al onze producten kan u gemakkelijk aanvragen.


Leveringsvoorwaarden van Wafelland

Bent u benieuwd naar onze leveringsvoorwaarden? Er is een minimum afname van 50 dozen vereist. Voor de vlaaien en het snoep is er een minimum afname van 100 stuks vereist. Voor bestellingen vanaf € 500 excl. 6% btw wordt er GEEN transportkost aangerekend. U kunt er overigens ook voor kiezen om uw bestelling zelf te komen ophalen, zo geniet u nog van een mooie extra korting. Wilt u graag onze hulp bij het bedenken van ideeën voor het inzamelen van geld? Neem dan gelijk contact met ons op via 03/500.87.99.