Belgische chocolade truffels

Belgische chocolade truffels

Wafelland is dé partner voor u

Bent u ook zo dol op Belgische chocolade truffels? Verkoop onze heerlijke Belgische chocolade truffels dan om geld in te zamelen voor jullie kas of een goed doel. Wafelland maakt de heerlijkste producten die vervolgens gebruikt kunnen worden om geld in te zamelen. Een groot aantal scholen, verenigingen, sportclubs of liefdadigheidsinstellingen hebben onze lekkere Belgische chocolade truffels al verkocht om geld in te zamelen. Bent u de volgende?

Belgische chocolade truffels verkopen voor het goede doel

U bent ervan verzekerd dat u flink wat geld gaat inzamelen als u onze heerlijke Belgische chocolade truffels verkoopt. Deze truffels zijn zo onweerstaanbaar lekker dat iedereen ze zal willen kopen. Onze truffels zijn geheel met de hand gemaakt van kwalitatieve Callebaut chocolade. Dat geldt ook voor al onze overige chocoladeproducten. U kunt ze bestellen in onze webshop. Hiervoor dient u zich eerst aan te melden.

Uw bestelling laten bezorgen

U kunt uw bestelling bij uw organisatie laten bezorgen. U kunt zelf kiezen waar en wanneer u wilt dat de Belgische chocolade truffels geleverd worden. Het is daarnaast ook mogelijk om ze bij ons te komen afhalen, zo geniet u nog van extra korting! Dit kan op weekdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Op afspraak is dit ook mogelijk op andere uren. Als u meer wilt weten over de leveringsvoorwaarden kunt u bellen naar 03/500.87.99.