Onze ambachtelijke wafels blijven een succes

Echte ambachtelijke wafels kunt u bestellen bij Wafelland. Wij beschikken over een groot assortiment van allerlij lekkernijen. Deze lekkernijen kunt u als vereniging, school, sportclub of instelling verkopen tijdens een geldinzamelingsactie. Met onze hulp kan u makkelijk extra geld in het laatje brengen. Wij proberen de vraag die vanuit de markt leeft zo goed mogelijk af te stemmen op de mogelijkheden waarover wij beschikken. Ons aanbod is zeer uitgebreid en divers waardoor we voor ieder wat wils hebben.


Ambachtelijke wafels volgens ons traditioneel recept

Onze ambachtelijke wafels zijn altijd al een groot succes gebleken tijdens inzamelingsacties. Met het inschakelen van Wafelland neemt u uzelf een groot aantal werkzaamheden uit handen. De lekkernijen worden in handige en milieuvriendelijke verpakkingen bij u afgeleverd. Eén dag voor de aflevering halen wij de bestelling op bij onze bakker. Hierdoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit. De ambachtelijke wafels worden door onze bakker volgens een traditioneel recept gemaakt. Wij kunnen u voorzien van een passend advies zodat uw uiteindelijke keuze past bij het format dat u wilt nastreven.


Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen over de ambachtelijke wafels van Wafelland? Of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop of bel met onze medewerkers: 03/500.87.99.