Ambachtelijke wafels

Ambachtelijke wafels

Wafelland is dé partner voor u

De echte ambachtelijke wafels kunt u bestellen bij Wafelland. Wij beschikken over een divers assortiment in lekkernijen. Deze lekkernijen kunt u als vereniging of instelling verkopen tijdens een geldinzamelingsactie. Met onze hulp doet u dan ook een ware investering in de geldkas van een vereniging. Wij proberen de vraag die vanuit de markt leeft zo goed mogelijk af te stemmen op de mogelijkheden waarover wij beschikken. Het aanbod is zeer uitgebreid waardoor we voor ieder wat wils hebben.

Ambachtelijke wafels volgens traditioneel recept

Onze ambachtelijke wafels zijn in het verleden een groot succes gebleken tijdens inzamelingsacties. Met het inschakelen van Wafelland neemt u uzelf een groot aantal werkzaamheden uit handen. De lekkernijen worden in handige verpakkingen bij u afgeleverd. Eén dag voor de aflevering halen wij de bestelling op bij de bakker. Hierdoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit. De ambachtelijke wafels worden door de bakker volgens een traditioneel recept gemaakt. Wij kunnen u voorzien van een passend advies zodat uw uiteindelijke keuze past bij het format dat u wilt nastreven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ambachtelijke wafels van Wafelland? Of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop of bel met onze medewerkers: 03/500.87.99.